CANVI D'ÚS D'OFICINA A HABITATGE

Any: 2018

Superfície: 100 m2


El projecte consisteix en la reforma d'un habitatge a Barcelona, l'ús anterior era el d'oficina, situada en un entresòl al barri de Gràcia.

La reforma va consistir en eliminar gairebé tots els envans, i realitzar una redistribució completa. L'habitatge reformada consta doncs d'una saló menjador en la part que dóna al carrer, amb orientació sud, i una cuina independent annexa, que ventilaria al pati interior.

A la mateixa zona es situaria un estudi (ús diürn) i en la part posterior es disposen dues habitacions, i el bany a la part central.

Es van pintar les parets, es van disposar falsos sostres i climatització per aire, i es alicataron banys i cuina.

c/ Artur Costa, 37, local. 08850. Gavá (Barcelona)       |       931 645 813 - 647 581 705       |      dce@coac.net

JSN_TPLFW_GOTO_TOP