DESPATX

 

ESTUDI D’ARQUITECTURA DCE va ser fundat l’any 2002, i durant tot aquest temps hem ofert serveis d’arquitectura, especialment en projectes amb afectació estructural, junt amb projectes de blocs d’habitatges, naus industrials, reformes de vivendes de tot tipus, etc. Als seus orígens estava situat a Barcelona, a l’avinguda Josep Tarradellas, i l’any 2014 es va traslladar a Gavà.

El seu propietari és l’arquitecte Carles Otálora González, llicenciat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) l’any 2006. Abans d’entrar a treballar a l’empresa DCE (primer com a treballador, i posteriorment com a soci únic) va treballar a despatxos d’arquitectura, col.laborant en la redacció de projectes bàsics i executius, i al despatx de càlcul d’estructures BOMA.

Posteriorment, com s’ha explicat, va entrar a treballar a l’empresa DCE, convertint-se en soci un temps després, fins a ser propietari únic l’any 2009.

Al despatx treballa també l’arquitecte Angel Luis González Guerra, llicenciat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) l’any 2017.

Comptem amb la col.laboració externa d’arquitectes tècnics, per la direcció executiva de les obres, arquitectes per al disseny inicial i d’interiors dels projectes, així com amb despatxos de càlcul d’instal.lacions i altres. A més, col.laborem estretament amb empreses constructores i empreses industrials de la zona, podent oferir un servei més complert on s’inclou tant la redacció del projecte com la pròpia obra a realitzar.

c/ Artur Costa, 37, local. 08850. Gavá (Barcelona)       |       931 645 813 - 647 581 705       |      dce@coac.net

JSN_TPLFW_GOTO_TOP