PROJECTES DE REFORMA I/O AMPLIACIÓ

 

Oferim servei en redacció de projectes de reforma i ampliació.

Realitzem projectes de reforma d'habitatges unifamiliars, pisos en edificis d'habitatges, locals comercials, etc. També ampliacions en habitatges o altres tipus d’edificis.

Comptem en el nostre equip amb especialistes en disseny i càlcul estructural, cosa necessària habitualment en aquest tipus de projectes, on sol existir intervenció estructural (reforç puntual de bigues o pilars, obertures de parets de fàbrica resistents, etc ...) Això ens permet donar una resposta ràpida i unitària a la problemàtica presentada.

Per a aquest tipus de projectes, oferim un primer servei d'estudi previ gratuït, on es realitza un aixecament de plànols de l'estat actual, i s'encaixa una proposta inicial, d'acord amb els criteris del client i les possibilitats de disseny. A més d'aquest primer estudi, també s'ofereix un pressupost orientatiu de l'obra a realitzar, així com els honoraris tècnics, perquè el client tingui una aproximació pel que fa al cost de la intervenció.

Cal tenir en compte, a més, els ajuts a la habitabilitat i a la conservació del "Consorci Metropolità de l'Habitatge CMH" (pels anys 2018, 2019, 2020 i 2021) que ofereix ajudes econòmiques públiques per a la millora en l’habitabilitat o conservació dels d'edificis residencials i habitatges (millora de l'eficiència energètica, reparacions, etc.):

http://www.cmh.cat/es/web/cmh/ajuts

Al despatx oferim igualment la gestió de tots els tràmits necessaris per a la obtenció d’aquests ajuts.

El tipus de reformes que podem realitzar són:

- Reformes d'habitatges unifamiliars

- Reformes de pisos

- Reformes de locals comercials

- Ampliacions d'habitatges

- Projectes de diagnosi i reparació de patologies constructives o estructurals

- Altres

c/ Montflorit, 110, local. 08850. Gavá (Barcelona)       |       931 645 813       |      dce2002@coac.net

JSN_TPLFW_GOTO_TOP